Вашата оценка

ХОТЕЛИ В ГЪРЦИЯ - НОВА ГОДИНА 2019 - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ



« Вижте още хотели към тази почивка

Разположение:
Хотел Nikopolis 5-звезден хотел се намира в Солун, на 3 километра от летище „Македония” и на 15 минути с кола от центъра на града.

В стаите:
От стаите на Nikopolis Hotel - просторни и модерни стаи с дървен под се открива изглед към басейна или градините.
Всяка стая включва мраморна баня с отделна душ зона и вана.
Удобствата включват LCD телевизори Samsung със сателитни канали, климатик, звукоизолирани прозорци, сейфове и минибар.

На територията на хотела:
Хотел Nikopolis разполага с басейн с олимпийски размери.
СПА център Aqua Club включва фитнес център с най-съвременно оборудване, закрит отопляем басейн, сауна, парна баня, хидромасажна вана и открит басейн с площ от 1700 квадратни метра.
За любителите на тениса в хотела има 2 тенис корта.

Hotel Nikopolis предоставя възможност за ползване на частен паркинг - безплатен открит паркинг на място или подземен охраняем паркинг срещу допълнителна такса.
На цялата територия на Hotel Nikopolis има високоскоростен WiFi.
За конференции със специфични изисквания може да се ползва и фиброоптична интернет връзка със скорост до 100 Mbps (срещу допълнително заплащане).

Хранене:
Гостите на Nikopolis Hotel могат да започнат деня си с американска закуска на шведска маса, която се сервира всяка сутрин в ресторант Da Vinci. Предлага се и гръцка закуска.
През 2016 година стартира мащабен проект за обновяване на хотела, който започва с ремонта на престижния иновативен ресторант Dome Real Cuisine и на бар Aquarella край басейна. По-късно, през 2017 година, е изцяло обновен ресторант Kasai Teppanyaki & Sushi, предлагащ японска кухня тип никеи (комбинация между японска и перуанска кухня).

ТАБЛИЦА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Моля, посочете цена от таблицата

NIKOPOLIS 5* ВВ /нощувка със закуска/

Период: 29.12.2018 – 02.01.2019
Дата:
29.12.2018
Двойна стая Супериор
Единична стая Супериор
3-ти възрастен 
Дете 0-11.99 г.
334 € / 654 лв615 € / 1203 лв128 € / 251 лв64 € / 126 лв




ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
ХОТЕЛИ В ГЪРЦИЯ - НОВА ГОДИНА 2019 - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

4 дни / 3 нощувки - собствен транспорт

цена от: 111.00 € / 218 лв

Солун (на гръцки Тесалоники) е вторият по големина град в Гърция след столицата Атина. Солун е главен град на географската област Македония и административен център на област Централна Македония. Населението на града е около 800 хиляди души. Градът е включен в списъка на ЮНЕСКО на световното културно наследство. В Солун се намира катедралата „Непорочно зачатие на Дева Мария“, която е седалище на католическия Солунски апостолически викариат и основна архитектурна забележителност. Други места, които предизвикват туристически интерес са Бялата кула, Арката на император Галилей и църквата "Свети Димитър".


Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100005082 от 11.04.2024 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Оферта № 3877



ВХОД АГЕНТИ

Екскурзии

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa