Вашата оценка
НОВА ГОДИНА В ДОМИНИКАНА 2025 - 27.12 - СЛЪНЧЕВО КАРИБСКО БЯГСТВО

НОВА ГОДИНА В ДОМИНИКАНА 2025 - 27.12 - СЛЪНЧЕВО КАРИБСКО БЯГСТВО

10 дни / 8 нощувки

София – Мадрид – Пунта Кана (Доминикана) – Мадрид – София



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
27.12.2024 5380.00 лв Резервирай

10 дни / 8 нощувки - С директен чартърен полет от Мадрид до Пунта Кана - включени полети София – Мадрид – София с АК България Ер

Програма

1 ден 27.12.2024, София-Мадрид
Среща на летище София , Терминал 2 за полет от София до Мадрид в 17:05ч. Каца в Мадрид в 19:40ч. Трансфер и настаняване в хотел 3* в Мадрид в района на летището. Нощувка.
2 ден 28.12.2024, Мадрид - Пунта Кана
Закуска. Трансфер до летището за директен чартърен полет за Пунта Кана в 15:30 ч. Пристигане в Пунта Кана в 15:15 ч. местно време. Посрещане от представител на фирмата партньор. Трансфер до хотела. Свободно време за почивка. Нощувка.
3 ден 29.12.2024, Плая Баваро
Възможност за гмуркане в пещерите край кораловите рифове до брега, за водни ски и сърф или за разходка с корабче. Минералните извори в Пунта Кана ще ви заредят със свежест, прохлада и лечебна сила. Районът е богат на сладководни заливи. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане до Санто Доминго. Пътуването започва от Санто Доминго. Ще разгледате„първия град в Новия свят“, ще се разходите се по Булевард Малекон (най-оживената градска зона, която се простира покрай брега на Карибско море и е най-предпочитаното място за местните жители),ще можете да оцените красотата на съвременните паметници, като Галерията на Модерното изкуство, Националния театър и Президентския дворец. Ще имате възможност да посетите Алказар де Колон, най-старата резиденция на колонизаторите, ще се запознаете с начина на живот наиспанските конкистадори и ще видите първата катедрала на Америките. Времетраене: целодневна екскурзия. Включва: трансфери, екскурзовод, входни такси за посещаваните музеи, Обяд с включена 1 безалкохолна напитка. Цена: 110 евро с български водач. Цената подлежи на препотвърждение. Вечеря. Нощувка.
4 ден 30.12.2024, Плая Баваро
Ако сте любители на високите скорости и адреналина, е време за разходка по плажната ивица с ATV 4x4 (превозно средство тип бъги). Свободно време за плаж. Цена 95 евро. Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане Coco Bongo Коко Бонго е прекрасно място за прекарване на нощта след великолепен слънчев ден на красивите плажове на Пунта Кана. Там ще имате възможост да видите невероятните представления на живо, които комбинират кино, театър, мюзикъл, дискотека, акробатика и изненади. Нощният клуб Коко Бонго със своите три терасовидни нива изпъква още при влизането на новия площад Downtown. Видим е дори от покрайнините като се отличава с характерната си конструкция от 4 016 квадратни метра, от които 535 са за публиката. Шоуто се характеризира със светлинните си ефекти и безупречен звук, както и с прецизността на музикалните изпълнения и прожектираните образи. В допълнение към предлаганите напитки и атмосфера на веселие и музика, ще останете изумени от театралното шоу, което ще видите, представляващо мюзикъли, които напомнят за Бродуей и Лас Вегас. Времетраене: приблизително 5 часа Включва: трансфер с бус Цена: от 85 евро до 185 евро в зависимост от избрания пакет. Вечеря. Нощувка.
5 ден 31.12.2024, Плая Баваро
Свободно време за плаж и самостоятелни занимания. Възможност за допълнителни екскурзии и мероприятия- водни спортове, водни атракции в аква парка Manatí Park, условия за голф и активен нощен живот. Честита Нова Година! Посрещане на Новата 2025 г. в ресторанта на хотела – включена Гала вечеря в цената Нощувка.
6 ден 01.01.2025, Плая Баваро
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за допълнителна екскурзия срещу допълнително заплащане до Остров Саона. Ще изживеете уникалното чувство да плавате с катамаран, наслаждавайки се на различните нюанси на синият цвят и на кристално чистите води на Карибско море. Остров Саона е част от Източния Национален Парк -природен Резерват, известен със с изключителната си природа и притежава един от най-красивите плажове в страната. Ще завърши Вашето преживяване в ритъма на меренге на красивия катамаран. Времетраене:целодневна екскурзия Включва: трансфери, екскурзовод, анимания на катамарана, 30 мин. за шнорхелинг на о-ва, 45 мин. за плуване, обяд, безалкохолни напитки, минерална вода, местен ром, местна бира Цена: от 95 евро Вечеря. Нощувка.
7 ден 02.01.2025, Плая Баваро
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане– Supreme Safari С удобните, комфортни камиони тип сафари ще можете да преоткриете красивите места на Доминиканската Република. Пътуването ще бъде през планински местности, ще пресечете реки, ще видите плантации със захарна тръстика, кафе и какао, ще изпиете чаша натурално произведени кафе или какао. По пътя ще спрете до едно малко магазинче, където ще видите как ръчно се изработват цигари. Ще завършите Вашата екскурзия с един типичен доминикански обяд на девствения плаж на Ел Макао, където ще можете да поплувате или просто да се отдадете на заслужена почивка под Карибското слънце. Времетраене: целодневна екскурзия (ок. 8 часа) Включва: Обяд с включена вода, безалкохолни напитки, местни ром и бира. Цена: от 95 евро. Вечеря.Нощувка.
8 ден 03.01.2025, Плая Баваро
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. По желание и срещу дпълнително заплащане екскурзия –Бъгита. Потопете се в тази забавна и интересна екскурзия, като карате бъгита или АТВ-та по специално направен маршрут, който отвежда участниците да видят вътрешността на острова, богатата му природна красота и местното население. Забавната разходка, пресичаща тесни пътеки с екзотични пейзажи и малки градове, ще ви отведе до впечатляваща пещера, където ще можете да се изкъпете в подземна сладка река. За да продължите с това приключение, ще се отправите към отличен плаж, където можете да се насладите на кристално чистите води или просто да се отпуснете под палмовите дървета. За финал на този изпълнен с активности ден, ще посетите едно интересно ранчо, където местните фермери ще ви покажат и ще ви разкажат за най-характерните продукти на доминиканското селско стопанство: кафе, какао и тютюн. По време на училищния сезон ще можете да посетите и селскостопанското начално училище, което се спонсорира от този вид обиколки. Включва: трансфер, екскурзовод,предпазни каски, вода и снаксове Времетраене: приблизително 3 часа Цена: 95 евро Или Екскурзия до остров Каталина. Екскурзията започва с обиколка в селището Алтос де Чавон, градът на художниците и занаятчиите, построен в средновековен стил с уникална и неповторима природа. С лодка ще стигнете до остров Каталина, където ще можете да се забалявате с различни морски спортове - лодка банан, шнорхелинг и креолски риболов. Ще присъствате на програма с типични местни танци, характерни за доминиканския карнавал. Включен е обяд на бюфет и отново свободно време на плажа под карибското слънцето. Времетраене: целодневна екскурзия Включва: Обяд с включени национални напитки. Очаквайте цена.
9 ден 04.01.2025, Плая Баваро
Закуска. Свободно време за плаж. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището и полет до Мадрид в 21:10 ч.
10 ден 05.01.2024, Мадрид - София
Пристигане в Мадрид в 10.05 ч. Полет от Мадрид за София с АК България Ер в 18:25 ч. Кацане в София в 22:50 ч.

Нова година 2025 в Доминикана – слънчево карибско бягство
Когато Христофор Колумб за първи път вижда карибските брегове на Доминикана в края на 15 век, определено има основателна причина избере това място за първата си база в Америка. Тюркоазени води, които преливат в искрящо злато от тропическото слънце, без съмнение плажовете са най-голямото богатство на Доминиканската република. Но също така страната е известна и с богата култура и история. Като една от най-разнообразните дестинации на архипелага на Големите Антили, тук ще откриете луксозни курорти, приключения и история. Страната е дом на най-високия връх в Карибите, както и на тропически гори и искрящи лагуни и определено може да предложи по нещо за всеки.
Открийте неповторимата красота на Доминикана – райски кът в сърцето на Карибите! Насладете се на безкрайни бели пясъчни плажове, кристално чисти води и тропическа природа, която ще ви остави без дъх. Посетете историческия град Санто Доминго, първата европейска колония в Новия свят, и се потопете в културното му богатство и забележителности. Разходете се по калдъръмените улици, разгледайте красивата колониална архитектура и опитайте местни кулинарни изкушения в уютните ресторанти. За любителите на приключенията Доминикана предлага разнообразие от активности – от гмуркане и шнорклинг в приказните коралови рифове до екскурзии в тропическите гори и водопадите. Възможностите са безкрайни и всяко преживяване ще ви донесе незабравими спомени.
 
Дати на пътуване:
27.12.2024 - 05.01.2025
 
Ранни записвания до 31.07.2024
 
Акценти на програмата:
  • Гарантирани самолетни билети – с чарър до/от Доминикана и редовен полет на България Ер до Мадрид, чекиран и ръчен багаж.
  • Настаняване в един от най-предпочитаните хотелски комплекси в Доминикана , Catalonia Bavaro Beach 5*, помещение тип Privileged Deluxe Junior Suite;
  • All inclusive програма за почивка и посрещане на Нова година.
  • Водач-преводач от фирмата при 20 туристи.
  • Възможност за много и интересни допълнителни екскурзии - Санто Доминго, Supreme Safari, остров Саона, остров Каталина, Бъгита, ATV 4x4  и много морски активности.
  • Възможност за посещение на емблематични заведения и барове, включително шоу-спектакъл в клуб Coco Bongo.
  • Новогодишна вечерна фиеста в хотела на Баваро Бийч.
  • Малки групи с персонално внимание към всеки турист.
 
ЦЕНИ ПО РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.07.2024 г.
Възрастен в двойна стая - 5580 лв.
Възрастен в единична стая - 6750 лв.
Дете до 11.99 г. на доп. легло с двама възрастни - 4290 лв.
3ти възрастен на доп. легло - 5490 лв.
 
РЕДОВНИ ЦЕНИ СЛЕД 01.08.2024 г
Възрастен в двойна стая - 5880 лв.
Възрастен в единична стая - 7050 лв.
Дете до 11.99 г. на доп. легло с двама възрастни - 4490 лв.
3ти възрастен на доп. легло - 5790 лв.

Полетна информация:

Полет София - Мадрид - София:
FB 471  27DEC SOFMAD    1705 1940
FB 472  05JAN MADSOF    1825 2250
 
Полети Мадрид - Пунта Кана - Мадрид:
2W 3503 28DEC MADPUJ 1530 1915
2W 3504 04JAN PUJMAD 2110 1005+1
 
Забележка: Часовете на полетите се препотвърждават седмица преди пътуването!
 
Вашият хотел:
Catalonia Bavaro Beach 5* е един от най-предпочитаните и популярни комплекси за страхотна семейна почивка в Доминикана. Разположен на брега на морето, комплексът разполага с частен плаж с фин бял пясък, кристално чисти карибски води, буйна палмова и тропическа растителност, както и коралови рифове, които ще ви позволят да се насладите на богатото морско разнообразие на Карибско море.
 
Комплексът се намира на 16 км от международното летище Пунта Кана, на 58 км (45 минути) от Хигуей, най-важният градски център на провинцията, на 82 км (1 час) от международното летище Ла Романа и на 179 км (2 часа) от международното летище Las Americas в Санто Доминго.
 
Вашите стаи - Privileged Deluxe Junior Suite
Освен всички екстри на стандартните стаи, Privilleged помещенията предлага още:
Ексклузивни стаи с модерен дизайн;
10% отстъпка от хотелските услуги;
Специална Privileged идентификация за гостите;
Ранно настаняване и късно освобождаване при наличност;
10% отстъпка за романтична вечеря на плажа;
Обслужване по стаите;
10% отстъпка в бутици и магазини;
Специално обособена плажна зона;
Отстъпки от 10% за масажи или процедури;
Нощна камериерка;
Плажни кърпи в стаята в деня на пристигане;
 
Начин на плащане:
Депозит 50% от пакетната цена при записване;
Доплащане до 45 дни преди датата на отпътуване!
 
Необходими документи:
  • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
  • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална заверка от единия или отдвамата родители.
  • Няма медицински изисквания за имунизации.
 
Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
1/ От деня следващ деня на подписване на договора до 61 календарни дни
преди датата на отпътуване - такса в размер на 250 лв. на турист
2/ От 60 до 46 календарни дни преди датата на отпътуване – такса за анулация в размер на депозита;
3/ Под 45 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет
 
Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 19. Срок за уведомяване при несъбран минимум: 21 дни преди пътуването

Други:
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към щатски долар 1.00 USD = 1.85 BGN.
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите.
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на хотелите упоменати в програмата с подобни от същата категория.
Екскурзиите се осъществяват на испански и подлежат на препотвърждение. Има възможност да бъдат в различни дни от предложените, а при интерес екскурзиите могат да бъдат заявени на място и на български срещу допълнително заплащане. Цените на екскурзиите подлежат на препотвърждение към момента на резервация;
Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.
 
Допълнителни екскурзии:

Oстров Саона – целодневна: Тръгване около 07:00ч., връщане около 18:30ч. Ще Ви вземат от територията на хотела до порта, откъдето екскурзията продължава с Катамаран. На катамарана има на разположение отворен бар с алкохолни и безалкохолни напитки, анимация: кратка програма от персонала, включване на гостите в танците. Пристигане на острова, обяд, свободно време за плаж. Връщане: бърза моторна лодка, престой в плитък натурален басейн в океана, където гостите могат да се снимат с морските звезди, които се намират там. Пристигане на порта, транспортиране с автобус до шопинг център. Връщане в хотела.
Цена: 95 евро на човек.
 
Санто Доминго – целодневна: Тръгване около 08:00 ч., връщане около 17:00ч. с автобус и в двете посоки. Посещение на музеи, 5D филм – 20 мин., обиколка из града, сградата на президентството от вън, Стария фар, Катедралата и обяд. Свободно време в зона колониал (старата част на града), където са разположени безброй магазини и заведения.
Цена: 110 евро с български водач. Цената подлежи на препотвърждение.
 
Sea Aquarium – полудневна
Катамаран, анимация с танци, включен отворен бар с ром и безлкохолни напитки. Шнорхелинг, дълбоко гмуркане с разходка по дъното – наблюдение на корали и различни видове рибки. Свободно време за къпане в натурален плитък басейн в океана. Цена: 115 евро.
 
Supreme Safari – С удобните, комфортни камиони тип сафари ще можете да преоткриете красивите места на Доминиканската Република. Пътуването ще бъде през планински местности, ще пресечете реки, ще видите плантации със захарна тръстика, кафе и какао, ще изпиете чаша натурално произведени кафе или какао. По пътя ще спрете до едно малко магазинче, където ще видите как ръчно се изработват  цигари. Ще завършите Вашата екскурзия  с един  типичен доминикански обяд на девствения плаж на Ел Макао, където ще можете да поплувате или просто да се отдадете на заслужена почивка под Карибското слънце.
Цена 95 евро с включен обяд с включена вода, безалкохолни напитки, местни ром и бира.
 
Посещение на нощен клуб Coco Bongo – Цена: от 85 евро до 185 евро в зависимост от избрания пакет с включен трансфер.
 
Остров Каталина
Екскурзията започва с обиколка в селището Алтос де Чавон,градът на художниците и занаятчиите,построен в средновековен стил с уникална и неповторима природа. С лодка ще стигнете до остров Каталина, където ще можете да се забалявате с различни морски спортове - лодка банан, шнорхелинги креолски риболов. Ще присъствате на програма с типични местни танци, характерни за доминиканския карнавал. Включен е обяд на бюфет и отново свободно време на плажа под карибското слънцето. Времетраене: целодневна екскурзия
Включва: Обяд с включени национални напитки. Очаквайте цена!
 
Бъгита – Цена 95 евро с включен трансфер, екскурзовод,предпазни каски, вода и снаксове
Времетраене: приблизително 3 часа
 
ATV 4x4 – Цена 95 евро
 
Забележка: Цените на всички допълнителни екскурзии подлежат на препотвърждение!!!
 
Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до страните по програмата, поради: забрана за напускане на страната, невалидни, забравени и нередовни документи или други независещи от туроператора причини.
Туроператорът си запазва правото за промени и размествания по програмата и допълнителните екскурзии, с цел нейното оптимално провеждане, в зависимост от метеорологичните условия и възможностите за предоставяне на услуги от местните партньори.

Тръгване от:

  • София

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Мадрид – София с АК България Ерс включени летищни такси, 10 кг ръчен и 23 кг чекиран багаж;
  • Самолетен билет Мадрид - Пунта Кана - Мадрид с включени летищни такси (към дата 10.06.2024) с 10 кг ръчен и 23 кг чекиран багаж;
  • Новогодишна вечеря;
  • 1 нощувка със закуска в Мадрид, хотел 3* в близост до летището
  • Трансфер летище Мадрид – хотел – летище в Мадрид;
  • 7 нощувки в хотел Catalonia Bavaro Beach 5*, помещение тип Privileged Deluxe Junior Suite на база All inclusive;
  • Туристическа виза за Доминиканската Република (входна такса);
  • Трансфер летище Пунта Кана - хотел – летище Пунта Кана;
  • Водач от България по време на цялото пътуване;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗД „Евроинс”;

Цената не включва:

  • Разходи от личен характер;
  • Евентуално доплащане на горивна такса (начислява се при увеличение на цената на горивата);
  • Допълнителни екскурзии;
  • Изходна такса при напускане на страната – 20 USD към 18.06.2024; Заплаща се задължително.
  • Цена на туристическа карта за влизане в страната – 10,00 USD на човек; Заплаща се задължително.
  • Застраховка „Отмянана пътуване” със ЗД „Евроинс”- ТО препоръчва сключването на такава застраховка. ТО предоставя възможност за сключване на застраховката “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, смъртен случай и др. Повече информация в офиса на фирмата.
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100005082 от 11.04.2024 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa